ΑΛΜΠΟΥΜ

ΑΛΜΠΟΥΜ

_________

 

 

AFIEROMENOS STO REMBETIKO

 

Η παραγωγή του δίσκου “Αφιερωμένος στο Ρεμπέτικο” πραγματοποιήθηκε από τον Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο του 2016 στην Αθήνα. Ο τούρκος μουσικός Εβρίμ Ατεσλέρ, σε στενή συνεργασία με τους έλληνες μουσικούς Αντώνη Γερογιάννη (κρουστά), Νίκο Γύρα (κοντραμπάσο), Νίκο Μέρμηγκα (ούτι, μπουζούκι, μπαγλαμά), Μιχάλη Μπακάλη (κρουστά), Δημήτρη Σίντο (κιθάρα) και Ασπασία Στρατηγού (φωνή), παρουσιάζει για πρώτη φορά στο τουρκικό και διεθνές κοινό ηχογραφημένες εκτελέσεις παραδοσιακών σμυρνέικων και ρεμπέτικων τραγουδιών που φιλοδοξούν να λειτουργήσουν ως γέφυρα ανάμεσα στις παλαιές και σύγχρονες εκτελέσεις τους, όπως ο ίδιος, χρόνια τώρα, λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στον ελληνικό και τουρκικό μουσικό πολιτισμό. 

 

Το ταλέντο των εξαίρετων μουσικών, οι ιδιαίτερες ερμηνείες του Εβρίμ Ατεσλέρ με τη συνοδεία της σπουδαίας Ασπασίας Στρατηγού και η μαεστρική ηχοληψία του Γιάννη Μπαξεβάνη, κάνουν το δίσκο αυτό ιδιαίτερα πολύτιμο για όσους ενδιαφέρονται για αυτό το μουσικό είδος, γνωστό στον υπόλοιπο κόσμο ως το “Ελληνικο Μπλουζ”. 

O δίσκος  "Αφιερωμένος στο Ρεμπέτικο", από τον Ιανουάριο 2017 είναι διαθέσιμος στην Ελλάδα και την Τουρκία, και σε όλο τον κόσμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

GINEKIES FONES MAZI

Ο δίσκος του Εβρίμ Ατέσλερ με τον τίτλο «ΜΑΖΙ» περιλαμβάνει ντουέτα  με 7 γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες (Ρία Ελληνίδου, Ιουλία Καραπατάκη, Κατερίνα Κατσίγιαννη, Σοφία Παπάζογλου, Φωτεινή Ρεντζή, Ασπασία Στρατηγού, Ειρήνη Χαρίδου), δυο σόλο εκτελέσεις και δυο οργανικά κομμάτια. Μια εξ ολοκλήρου ελληνική παραγωγή, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 στην Ελλάδα, την Τουρκία και όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

για λήψη από ψηφιακές πλατφόρμες: Itunes, Spotify, Shazam, Google Play, Deezer, YouTube.

 
ΑΛΜΠΟΥΜ